Home

Actuele tijd

Countdown

tot aangifte 2016

Afspraak maken?

Heeft u nog geen afspraak kunnen maken?

bel dan: 06 516 287 49

 

Businesscard

 

businesscard 


Realisatie website:
offermans-advies
Over Offermans Advies

Het idee achter Offermans Advies bestaat feitelijk uit 2 passies: advies en ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van particuliere belastingaangiften en het verlenen van advies m.b.t. hernieuwbare energie alsmede het ontwerpen en realiseren van duurzame installaties, zoals zonnepanelen.

Ooit ontmoette ik een advocaat, die vol passie en uit zijn hart, juridische vraagstukken wist te analyseren. Deze jurist vertelde mij, dat hij als zakenman ooit begonnen, nu zijn studie als advocaat vrij recent had weten af te sluiten. Een persoonlijkheid die op 60 jarige leeftijd een nieuwe weg is ingeslaan.

Sindsdien is, naast mijn werk als Salesmanager, interesse gewekt voor juridische aspecten. Een korte studie gaf mij "munitie" genoeg om enthousiast te blijven en concentreerde mij meer en meer op de particuliere belastingaangiftes. Mijn "mentor", zoals ik mijn vraagbaak in belastingvraagstukken noemde, heeft niet alleen een belangrijke bijdrage geleverd in mijn kennis, maar bovenal inzicht gegeven in de mensen die het betreft: diegene waarvoor ik nu de belastingaangiftes verzorg.

Mijn mentor, Andre, is op 1 september 2014 overleden.


Bewust omgaan met ons leefmilieu; reducering van CO2 emissies

als het om een bewuster omgaan met ons leefmilieu en verantwoord omgaan in relatie met het behoud van natuurlijke resources betreft, is dit mijn 2e passie en ben daar actief mee bezig. Het gebruik van hernieuwbare energie is onherroepelijk geworden in deze tijd. De tijd dat zonne-energie duur was, is voorbij. Nooit meer teveel voor uw energierekening betalen, immers zonnestroom is goedkoper dan de reguliere energie leveranciers u kunnen verkopen.

Besluit u voor zonnestroom, dan levert u net als wij een belangrijke bijdrage in het reduceren van CO2-Emissies!!

Ik geef een onafhankelijk advies op het gebied van zonne energie. Bespreek de mogelijkheden, begeleid ontwerp en realisatie van uw photovoltaïsche installatie. Wijs u de weg in PV land.

 

Heeft u ideeën, expertise nodig of heeft u behoefte aan informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Laatst aangepast 30 November, 2015 13:08