Home

Actuele tijd

Countdown

tot aangifte 2016

Afspraak maken?

Heeft u nog geen afspraak kunnen maken?

bel dan: 06 516 287 49

 

Businesscard

 

businesscard 


Realisatie website:
offermans-advies
Disclaimer
Oktober 2015

Ondanks de grote zorg en aandacht die is besteed aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Offermans Advies (ook niet via een eigen netwerk).

Offermans Advies sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Ook is Offermans Advies niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

Offermans Advies is verantwoordelijk voor de inhoud van de website, de geplaatste foto's en artikelen. MAO Design is verantwoordelijk voor de bouw, technische realisatie en onderhoud van de site en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website. 

 

Laatst aangepast Maandag 30 November, 2015 13:04